perjantai 7. maaliskuuta 2014

Ystävän päivästä Toiveiden Viikkoon// From Valentine's day till Wish Week

Muutamassa viikossa on ehtinyt tapahtua ihan hurjasti... There has been a lot going on for the past few weeks...

Kelataampa aluksi ystävän päivään. Meillä oli vapaa päivä, kun koulussa oli teachers' work day, eli opettajat on koulussa, muttei oppilaat. Mentiin aamulla aamupalalle Ihoppiin Tean ja meksikolaisen Marlenen kanssa ja sen jälkeen shoppailemaan Castle Rockin outletteihin. Iltapäivällä mentiin vielä koulukavereiden kanssa luistelemaan ja Meganin luokse kattomaan Disney leffoja.
Ystävän päivän jälkeinen maanantai oli kanssa vapaata, joten mentiin vielä host perheenkin kanssa luistelemaan, mutta eri paikkaan.

Back to the Valentine's Day. We had off from school because of Teacher's work day, se we went to Ihop with Tea and Marlene(from Mexico) and to the Outlets in Castle Rock. Later I went ice skating with few of my friends from school and watch Disney movies. The Monday after was off too, so we went ice skating with my host family, to a different place, though.

Kaksi viikkoa sitten perjantaina alkoi Wish Week koulussa. Rock Canyon on tunnettu sen Wish Weekistä eli toiveiden viikosta. Tarkoituksena on siis kerätä mahdollisimman paljon rahaan lapselle, joka on vakavasti sairas ja toteuttaa näiden toiveet. Rahaa kerätään eri tavoin, esim. käymällä syömässä tietyissä ravintoloissa tiettyinä päivinä, jolloin kyseinen ravintola antaa 10-15% koko tuotosta Wish Weekille.  Tänä vuonna Wish kid eli toive lapsi oli 13- vuotias Isaac, jonka toiveena oli matkustaa New Yorkiin. Isaacin lempi asioita oli batman, spagetti ja Broncos värinen oranssi. Perjantaina oli siis aloitus seremonia, jossa esiteltiin tämän vuoden Wish Kid ja kerrottiin mitä on luvassa. Tarkoituksena oli myös että kaikki pukee viime vuosien Wish Week t-paidat, mutta mulla ei semmosta ollut niin pistin vaan sinistä päälle. Perjantai iltana mentiin kavereiden kanssa syömään Costa Vidaan, joka on meksikolainen pikaruoka ravintola ja osa Wish Week ravintoloita. Osuttiinkin hyvään aikaan, sillä heti meidän jälkeen alkoi kasautua jonoa melkein ulos asti.

Few weeks ago was Wish Week, which was totally amazing! On Friday, the first day of the week, we went to Costa Vida with friends. We had great timing since after us the line starter to grow and fast.
Me and Sara, the first daySinä lauantaina olikin Suomi-USA jääkiekko matsi, josta oltiin kinasteltu kavereiden kanssa jo jonkin aikaa. Tehtiin veto Monican kanssa, että jos USA voittaa niin mun pitää oppin Amerikan kansallis- laulu, mutta jos Suomi voitaa niin sen pitää oppia Suomen kansallislaulu. Sitä odotellessa... :D
That Saturday was the Finland v. USA hockey game, that I had waited for. We made a bet with Monica that if USA wins I have to learn America's national anthem, but if Finland wins she has to learn the Finnish one. Can't wait to hear it... :)
Proud of Finland!!

Seuraavan viikon tiistaina oli pyjama päivä eili kaikki pukeutuin yökkäreihin, keskiviikkona oli super sankari- päivä ja torstaina New York päivä. Keskiviikkona ja torstaina oli myös pennie stall, eli tunneille sai tuoda rahaa (yleensä niitä yks senttisiä), ja tunnin alku myöhästyi niin kauan kuin opettajalla kesti laskea kaikki kolikot. Matikan tunnilla kerättiin sen verran rahaa, että katottiin leffaa koko puolitoista tuntia :)
The next week we had few spirit days: pajama day, super hero day and New York day. I had penny stalls in few of my classes and we also went to the dodgeball and basketball games. The best thing was that in the basketball game one Broncos player came for a visit with a batman. The Wish Kid was so happy!!


Hieman taaksepäin, mutta tiistaina koululla oli myös Dodgeball(vähän niinkuin polttopallo)matsi, jossa koulun oppilaat sai järjestää joukkueet ja voittaja pelasi opettajien joukkuetta vastaan. Torstaina taas oli saman tyylinen koripallo peli, jonne kaikki katsojat puki tie dye- paidat päälle, eli tommoset moni väriset paidat. Koripallo pelissä järjestettiin myös yllätys Isaacille, sillä kesken turnauksen yksi Broncos pelaaja tuli batmanin kanssa vierailulle :) Toi vierailu oli kyllä ihan paras koko koripallo pelissä ja Isaac oli ihan järjettömän onnellinen.


Perjantaina oli lopetus seremonia ja kaikki puki päällensä tämän vuoden Wish Week paidan, eli koko jumppasali oli sininen. Lopetus seremoniassa kerrottiin edellisistä Wish Kideistä ja paljastettiin kuinka plajon rahaa olitiin kerätty sen viikon aikana. No arvatkaas kuinka paljon... yli 72 000 dollaria!!! ihan huima summa rahaa! Täytettiin siis Isaacin ja kahdeksan muun lapsen toiveet yhdessä viikossa :) Oli kyllä hieno kokemus!

On Friday we had the ending assembly and everyone was wearing the wish week shirt of 2014. It was so cool to see the whole gym wearing blue :) We raised during one week over $ 72,000 and made the Wish Kid's and eight other children's wishes come true.

I'm so lucky to have so many great friends in here!
 I don't think I could handle this year without them! 

Vaikka Wish week loppuikin, niin ei mun ohjelma siihen jämähtänyt. Viime viikolla sain Academic Awardin eli palkinnon hyvästä akateemisesta suorituksesta, sekä mun host perheeseen muutti toinen vaihto-oppilas, sveitsiläinen poika, joka jakaa huoneen Connerin kanssa. Saa nähdä kuinka kauna tässä perheessä pysyy, sillä sen on ollut aika vaikea sopeutua tähän perheeseen, sillä tavat on hyvin erilaiset kuin monissa muissa perheissä ja onhan se yhdeksän henkeä aika paljon saman katon alla...

Last week we took another exchange student to my host family, a boy from Switzerland. Now there's nine of us in one family... :)Sunnuntaina mentiin käymään taas siellä tee tehtaalla, yhdessä taide museossa ja Boulderin keskustassa, sekä syömässä palat juustokakkua  The Cheeseake Factoryssa.
On Sunday we went to the tea factory, a art museum and to Boulder down town, and to grab a piece of cheese cake at the Cheesecake FactoryTällä viikolla on Tcap testit, eli näiden valtakunnalliset, joita junioreiden ja senioreiden ei tarvitse ottaa, joten kahtena päivänä koulu on alkanut vasta puolen päivän jälkeen. Keskiviikkona mentiin juhlistamaan Carrien 18-vuotis synttäreitä aamupalalle Ihoppiin ja sieltä vielä yhden kaverin luokse ennen kuin koulu alkoi.

This week is easy because of the Tcaps, so we went for breakfast to Ihop again. It was also Carrie's 18th Birthday, so even more special :)

Enään vähän yli viikko ennen kuin lähedetään host perheen kanssa Floridaan kahdeksi viikoksi. Jeeee! :)
Only about a week before we're leaving to Florida with my host family. Can't Wait!!!

Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti