torstai 13. helmikuuta 2014

Lunta Ja Super Bowl

Tässä taas kuulumisia parin viikon ajalta:

Heti alkuun anteeksipyyntö siitä että kello alkaa jo lähestyä nukkumaan menoa, joten kirjoitus virheitä on ja PALJON.

Muutama viikko sitten sunnuntaina oli Super Bowl eli amerikkalaisen jalkapallon mestaruuskisat. Joukkueina oli Broncos täältä Denveristä ja Seattle Seahawks. Ensimmäinen Super Bowl jonka oon koskaan nähnyt ja ymmärsinkin vielä jotenkin ne säännöt :) Huono puoli oli se, että Denver Broncos hävisi pahasti Seahawkeille (joku kolmanneks pahin häviö historiassa tai jotain sinnepäin...).

Puoliväli show
Täällä oli kanssa viime viikolla tosi kylmää ja saatiin ihan kunnolla lunta. Paras oli se että meillä oli kahen viikon aikana kolme snow delayta, eli koulu alkoi 90min myöhemmin kuin normaalisti kylmyyden takia. Onhan se aina mukavaa kun koulu alkaa vasta 10.50.... :)Toissa viikolla mentiin käymään host vanhempien ja Connerin(hostveli) kanssa Ikeassa:) Oli ihan huvittavaa kun se oli lähestulkoon samanlainen kuin Ikeat Suomessa, siis pohjapiirustus, ja kun käveltiin se läpi niin mä vaan kertoilin hosteille: " joo mul on toi, ja toi ja toi, ja sit toi on meijän mökillä ja mun pikkusiskolla on tommonen..."Niitten vastaus oli: " teillä on paljon tavaroita Ikeasta..." :)


Viimeviikolla host isä matkusti taas Virginiaan viikoksi töiden takia, eikä me tietysti suoriuduttu viikosta ongelmitta. Viimeviikon keskiviikkona CO2 hälytin alkoi piipittää ja oletettiin että siitä on vaan patteri loppu. No host äiti meni sitten siinä jotain säätelemään eikä enää tiedettykkään että oliko siitä patterit loppu vai oliko se oikee hälytys. Loppujen lopuksi host äiti päätti soittaa palokunnalle jotta ne tulis tarkistamaan asian. Ei muuta kun kaikki ulos talosta ja istumaan autoon. Sieltä sitten tuli paloauto ja ambulanssi perätysten valot päällä... Ihan vaan hiukan noloa, kun selvisi, että siitä masiinasta oli kuin olikin vain patterit loppu... Että tämmöstä täällä. :)

Sen viikon perjantaina oli myös olympialaisten avajaiset. Meillä oli pieni muotoinen olympalaisten avajaisjuhla kaverin luona, josta tuo yksi kuva. Oli tosi hauskaa! Kateltiin avajaisia ja pelailtiin pelejä. Nää amerikkalaiset kun on aika isänmaallisia, niin mulla oli toki oma Suomen lippu mukana :) Ne hurrasin kun olin USA:n vuoro ja mä huusin kun Suomi tuli kameraan :) Mun huonoksi onneksi ne katkas Suomen tulon lyhyeen ja siirsi kameran takaisin USA:n urheilijoihin. Kaverit pitää jotenkin tosi hauskana sitä että mä oon täysin Suomen puolella, enkä Amerikan :)

Lauantaina mentiin Emman ja Tean kanssa shoppailemaan taas vaihteeksi, mutta jostain kumman syystä päädyttiin Tean kanssa Prom mekko osastolle, ja sieltä on tiedettävästi vaikea päästä pois... Tossa kuvassa on yhdet meijän monista sovitetuista mekoista :) Oli taas tosi kivaa nähdä Emmaa ja Teaa, toisiin vaihtareihin on vaan niin helppo tutustua ja saada hyviä kavereita.


Sunnuntai oli täysin lokoilu päivä enkä tehnyt yhtikäs mitään. Aamulla oli jotenkin vaikea päästä sängystä ylös, joten päädyttiin Maddien (hostsisko, joka kanssa jaan huoneen ja kerrossängyn) kanssa hyppimään yläsängystä alas säkkituolille. No juu... Olihan se ihan hauskaa :D

Tää viikko on ollut aika normaali, mutta ens viikonloppu on neljän päivän pituinen sillä meillä on perjantai ja maanantai vapaata. Sitä odotellessa... :)

Heidi

1 kommentti:

  1. Moikka! Eksyin blogiisi Googlen avulla, ja pitääpä lueskella enemmänkin näitä sun kirjoituksia. Mulla nimittäin mies muutti Coloradoon tammikuussa ja itelläkin se on nyt "amerikankoti", vaikkei hirveästi pääse paikan päällä aikaa viettämään, joten hauska lukea tästä, millaista arki siellä on.

    Meilläkin on häkämittari, eikä olla vielä keksitty, miten se toimii. Jotain se välillä piipittää, ja sitten kun hakkaan sitä, niin se sammuu. Käyttöohjeita ei annettu...

    VastaaPoista