sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Laskettelu reissu

Viime viikonloppuna oli vaihtareiden laskettelu reissu Kalliovuorille. Lähdettiin perjantaina kohti Breckenridgeä, jossa oli siis meidän "mökki", pitemminkin kartano, jossa asusteltiin muutama päivä. Oma host perhe ei lähtenyt mukaan joten matkustin saksalaisen Maxin ja sen hostperheen kanssa. Oltiin ensimmäiset siellä talolla, joten vietiin kamat sisälle ja lähdettiin Breckenridgen pikku kylään, jossa käytiin syömässä ravintolassa, joka on perustettu varta vasten Forrest Gump elokuvaa varten. Sen jälkeen mentiin semmoseen jää "linnaan"(ei kylläkään ollut mikään linna, pikemminkin vain jää seiniä, joihin oli upotettu valoja), josta siis muutama kuva. Ihan hieno oli, mutta pakko sanoa että suomalaiset jääiglu jutskat on kyllä vielä hienompia :)

Lauantaina aikainen aamuherätys ja ei muuta kun laskettelemaan. Mentiin siis laskettelemaan semmoseen paikkaan kun Copper Mountain. Rinteet oli tosi hyvät ja pitkät, hiukan saman tyyliset kuin Alpeilla. Iso ero Alpeissa ja Copperissa oli se että suurin hiihto hissi mikä tuolla oli, oli neljän hengen tuoli hissi, joten jonot oli tosi pitkät. Alpeilla kun hissitkin on suurempia ja jopa Suomestakin löytyy isompia hissejä. Sää oli aivan mahtava koko viikonlopun! Aurinko paistoi ja taivas oli pilvetön, eikä ollu mitenkään erityisen kylmäkään. Lauantai illalla kaikki oli tosi väsyneitä joten mentiin aikaisin nukkumaan.


Sunnuntaina taas aikainen herätys ja heti rinteeseen. Laskettelu oli kyllä ihan mahtavaa ja seura vielä parempaa. Laskettelin suurimmaksi osaksi ruotsalaisten Emman ja Carolinen, makedonialaisen Mihaellan ja japanilaisen Harukan kanssa. Sunnuntaina oli myös suuri päivä täällä Coloradossa, sillä meidän Amerikkalaisen jalkapallon joukkue Denver Broncos pääsi Super Bowliin eli mestaruus kisoihin. Sunnuntaina olitiin vähän pirteempiä ja valvottiin pitempään. Pelailtiin kortti pelejä ympäri maailmaa ja naurettiin urakalla. Yhteensä meitä oli siis 24 lukio ikäistä, joista noin 16 oli vaihtareita, sekä noin 10 aikuista, eli talo täynnä porukkaa :)
Vasemmalta: Mihaella, Caroline, Emma, Minä ja Haruka

"Mökki" Picture by TeaMaanantai aamuna lähdettiin takaisin päin, mutta pysähdyttiin matkalla tuolla Loveland Passissä, mikä on noin 3,7 kilometrin korkeudessa.


Viime viikko oli koulussa Winter week eli talvi teemaan perustuva viikko. Tiistaina mentiin katsomaan Mr. Jag kilpailua, jossa noin kymmenen koulun senior poikaa kilpaili tosta tittelistä, esim. talent osiossa.
Perjantaina oli Winter Assembly eli kaikki kokoontui koulun liikuntasaliin, jossa oli sitten ohjelmaa, esim opettajat ja opiskelijat kilpailivat jääkiekkö/sählyssä, sekä koulun cheerleaderit ja poms joukkueet esiityivät koko koululle.
Lauantaina olisi ollut Winter Formal eli koulun tanssiaiset (saman tyylinen kuin Homecoming), mutta päätettiin kavereiden kanssa tehdä joitain muuta. Mentiin kattelemaan Prom mekkoja, syömään hyvään ravintolaan ja sitten Monican luo kattomaan leffaa. Oli tosi hauskaa, eikä yhtään harmittanut että yksi koulun tansseista jäi väliin :)


Seuraavat viikot tulee olemaan aika normaaleja eikä mitään erityistä oo luvassa... Koulu käyntiä...

Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti