perjantai 1. marraskuuta 2013

Happy Halloween!!!Tällä viikolla vihdoinkin iski halu kirjottaa tänne blogiin, mutta yritin kaikin voimin säästellä jotta saisin koko Halloween viikon samaan postaukseen. Paljon on siis tapahtunut viimeviikkoina(tai oikeastaan viimeviikkona).

Viime perjantaina eli viikko sitten mentiin norjalaisen vaihtarin kanssa semmoseen Haunted Forest- juttuun. Paikkaa, jossa se oli ei voi sanoo metsäksi, sillä se oli ennemminkin kuiva pusikko. Siellä pusikossa sitten käveltiin/juostiin semmosta pientä polkua ja välillä eteen hyppäs ihmissusia, tyyppejä moottorisahat kädessä yms. ja välillä ne lähti seuraamaankin. Paras oli kuitenkin, kun yks hahmo makas maassa ihan liikkumattomana, eikä oltu varmoja, että onko se oikee vai ei, niin minäpä päätin hipasta sitä mun kengällä ja ei muuta ku se tyyppi hyppäs ylös ja lähti jahtaamaan meitä :) Hiukan säikähdin :D Pakko sanoa, että ei ollu mitenkään erityisen pelottava ja naurettua tuli paljon, mutta kyllä muutaman kerran säikähtikin.
Minä ja norjalainen Marthe jonossa Haunted Forestiin
Viime lauantaina kaks saksalaista vaihtaria piti yhteis-synttärit ja oli tosi hauskaa!! Syötiin ensin ittemme ihan täyteen saksalaisilla ruuilla ja jälkkäriks oli vielä suklaa foundue mihin sai kastaa mansikoita, vaahtokarkkeja, juustokakkua...Eli hyvää oli :) Meijän oli tarkotus kanssa mennä tonne Haunted Forest juttuun, missä olin perjantaina, mutta sinne oli kolmen tunnin jono, joten päätettiin jättää se välistä.

Sunnuntaina oli YFU:n Halloween juhla, jonne kaikki Etelä-Denverin vaihtarit tuli perheineen. Tää juhla siis pidettiin täällä meijän talossa, eli sunnuntai aamu meninkin järjestellessä ja valmistautuessa tohon juhlaan. Ohjelmassa meillä oli kurpitsojen kaiverrusta, kääritään kaveri vessapaperiin/muumiointi kisa yms. muuta hauskaa. Oli kanssa kiva nähdä muita vaihtareita pitkästä aikaa ja etenkin kun kaikilla oli ainakin jonkinmoinen Halloween asu :) Ja pääsinpähän lauantaina ja sunnuntaina puhumaan hiukan suomea, kun toinen suomalainen vaihtari Tea oli myös siellä synttärijuhlissa ja Halloween juhlassa :)

Toinen suomalainen vaihtari, ruotsalainen vaihtari ja minä
Maanantaina olikin mun hostsiskon 14-vuotis synttärit ja järjestettiin sille yllätys juhlat. Koulun jälkeen menin Maddien kanssa Starbucksiin, jotta se ei ollu kotona, kun sen kaverit tuli ja kun tultiin takasin kaikki vaan huusi Happy Birthday!! Voi vitsi sen ilme oli hyvä ku se tuli sisälle :) Se oli niin shokissa, ettei se puhunu mitään ainakaan viiteen minuuttiin :) Mutta siis oli hauskaa ja Maddie oli tosi ilonen, joten ilta oli tosi onnistunut :)

Tiistaina aloitin Tracin preseasonin eli yleisurheilun kunnonkohotuksen kevään varsinaista kautta varten.  
Meillä on harjotukset neljä kertaa viikossa ma-to heti koulun jälkeen n. 1,5h, joka sisältää ensin juoksemista ja lämmittelyä puol tuntia ja sitten tunti kuntosalilla lihaskuntoa ja painojen nostoa. Tiistain ja keskiviikon jälkeen lihakset oli ihan järjettömän kipeät (ja on edelleen :)), että saa nähä pääsenkö sängystä ylös ensi viikolla, kun teen kaikki neljä päivää :)

Keskiviikkona koulussa oli testing-päivä junioreille ja sophmoreille, joka tarkotti sitä, että mulla oli vaan yks tunti iltapäivällä ja sain löhöillä koko aamupäivän :)

Torstaina oli tetenkin HALLOWEEN!! Heti koulun jälkeen laitettiin asut päälle ja mentiin koko perheen kanssa syömään burritot Chipotleen, josta sai alennuksen, jos oli pukeutunut asuun :) Sen jälkeen mentii hakemaan donitsit, koska pukeutuneena sai ilmasen donitsin :) Illemmalla mentiin  hostsisaruksien kanssa tottakai trick or treating, eli käveltiin/juostiin talosta taloon ja huudettiin kuorossa Trick or Treat ja saatiin ihan järjettömästi karkkia. Kahden tunnin juoksemisen jälkeen (hostit oli aika innoissaa, etenkin 8- ja 10- vuotiaat hostsiskot :)) tultiin vihdoinkin kotiin ja tietty heti ensimmäiseksi kaadetaan kaikki karkit omaan pinoon lattialle ja kauppaamaan sekä vaihtamaan omia karkkeja toisten parempiin :D
Trick or Treat?!

Päivän saalis = yli 2kg karkkia


Tänään perjantaina onkin taas vapaa päivä koulusta, sillä koulussa on opettajien työpäivä(paremmin en osaa selittää :)), joten tänään päivä varmaan meneekin kotiläksyjä tehdessä ja karkkeja mutustellessa :D

Mukavaa viikonloppua,
Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti