maanantai 21. lokakuuta 2013

Syysloma ja ensimmäinen neljäs osa vaihtovuodesta takana...

Taas on vierähtänyt hetkinen kun oon viimeksi kirjoitellut ja kaikenlaista on ehtinyt tapahtua. Ensinnäkin 17-vuotta tuli täyteen :) Synttärit meni oikein mukavasti. Ne jotka tuntee mut oikeen hyvin niin voi arvatakin mun synttärien teeman, jonka mun hostperhe kokosi... SUKLAA!!! :D Jep, oli suklaa  kakkua, suklaa jätskiä, nutella leipiä, ja kaikenlaisia suklaa leivoksia...nam...ja kaikki hostäidin tekemiä. Paremmaksi vielä teki se että koko kakkua ei pystytty kahdeksan hengen perheen kanssa syömään yhdessä päivässä, joten sitä riitti koko seuraavaksi viikoksi :) Synttäri päivänä mentiin myös syömään Denveriin ja katsomaan musikaali Nunnia ja Konnia eli hauskaa oli.

 Muutama viikko sitten oltiin myös käymässä Corn Mazessa, joka on labyrintti keskellä maissipeltoa. Oli ihan hauska ja tuli testattua teoriaa, että jos labyrintissa menee ja ottaa aina vasemman käännöksen, niin pääsee ulos. Toimi ainakin meillä :)

Koulu on tosi helppoa. Espanjassa ollaan menty yks kappale läpi yhdeksässä viikossa, että näin...
Muutenkaan ei oo ollu mitenkään vaikeeta. Englannissakin oon saanu parempia numeroita esseistä kuin jotkut muut samalla kurssilla :) Täällä kaikesta mitä tehdään saa pisteitä ja numerot on pääasiassa prosentteja, joiden mukaan tulee numero/kirjain. Eli A on 90-100%, B on 80-90%, C on 70-80%, D on 60-70% ja F eli failed on 0-60%. Pisteitä saa siis kokeista, kotiläksyistä, tuntitehtävistä ja paikallaolosta.

Ennen syyslomaa meijän senioreiden piti tilata cap and gown eli valmistujais asu. Saatiin myös tassel, joka on se nauha-jutska joka riippuu siitä hatusta ja siirretään toiselle puolelle kun on valmistuttu :) Pääsen siis valmistumaan muiden senioreiden kanssa ensi toukokuussa :)
Tää viikko oli sitten syysloma. Meillä loma alko jo viime viikon torstaina eli perjantai oli jo vapaa päivä. Kyseisen kymmenen päivän aikana ei tullu tehtyä mitään kauheen ihmeellistä. Käytiin Fort Collinsissa, joka on ihan Coloradon pohjois-osassa, leivottiin kaikenlaista ja pidettiin pieni kisa Masterchef Juniorin innoittamana, luin kirjaa ja join teetä, ompelin hostsiskon kanssa keittiön tuoleille huput :) ja shoppailin kunnolla ekaa kertää täällä Usassa. Loma meni tosi nopeesti ja nyt mun ja Maddien(yksi hossiskoista) taululla on jo lähtölaskennassa seuraava loma: 38 days until Thanksgiving Break :)

Fort Collins


Cross Countrissa viimeinen kisa oli juuri ennen syyslomaa ja sen jälkeen kausi loppuikin.  Nyt pitää siis vaan pitää kunnosta huolta ennen kun Track eli yleisurheilu alkaa keväällä. Sinänsä harmi että kausi oli tosi lyhyt, mutta sää on täällä alkanut kanssa muuttua kylmemmäksi ja kylmemmäksi, joten aamukisat ei enää ollut mitään herkkua :) Syyslomallakin sato ihan kunnolla lunta yhtenä yönä, niin että aamulla oli viitisen senttiä lunta maassa. Tosin ei se pysynyt maassa edes iltaan saakka...
Tämmöstä siis täällä. Huomenna taas kouluun ja aikanen aamuherätys... Ens viikonloppuna on YFU:n Halloween juhla, joka järjestetään täällä meillä eli toivottavasti tulee olemaan hauskaa :)

Mukavaa viikon alkua :)
Heidi (tai niinkuin 8v hostsisko kirjoittaa: Hiede :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti