maanantai 23. syyskuuta 2013

Homecoming Week

Pitkästä aikaa taas kuulumisia täältä Atlantin toiselta puolen. Viikot on ollu täynnä kaikkea, tai no koulua, etten oo tänne ehtiny kirjoitella. Cross Counrya on tullut juostua ja paljon, myös karmeessa kaatosateessa niin etten muistanu millon oisin viimeksi ollu niin märkä!
Viikko takaperin sunnuntaina oli ensimmäinen vaihto-oppilas valmennus täällä Usassa ja pääsin vihdoinkin näkemään muita yfun vaihtareita. Alunperin orientaation piti olla ulkona, mutta se siirrettiin läheiseen kirjastoos sateen takia. Pääsin myös harjoittamaan suomen kieltä Tean kanssa, mutta siitä ei meinannut tulla yhtään mitään. Hetken aikaa yritettiin, mutta se kuulosti ihan karmeelta kirjakieleltä, joten vaihdettiin takaisin englantiin. Eli suomen kieli tosiaankin alkaa unohtua. Lukemaan, kirjoittamaan ja yksittäisiä sanoja pystyy sanomaan mainiosti, mutta lauseiden muodostaminen alkaa olla jo hieman vaikeampaa.
Tämä viikko oli koulussa Homecoming week. Joka päivälle oli oma pukeutumis ohje ja iltaisin oli ohjelmaa. Viikko päättyi lauataina, jolloin oli Homecoming dance. Koko homecomig viikon teema oli The Great Gatsby -elokuva.
Maanantaina oli Black and White movie day, jolloin kaikki pukeutuivat mustaan ja valkoiseen. Tiistaina oli NYC Day, jolloin piti pukeutua turisti tyyliin. Sinä iltana oli myös Movie under the stars eli katsottiin The Great Gatsby ulkona baseball kentällä.
Keskiviikkona oli Day at the bay ja torstaina Roaring 20s, lifestyle of the rich and not so famous. Torstai iltana oli myös koulun paraati ja bonfire, mikä oli todella iso nuotio koulun alueella ja kaikki kokoontu sen ympärille kavereiden kanssa hengailemaan ja nauttimaan nuotion lämmöstä ja musiikista.


Kolme neljästä koulun vaihtarista :)

Perjantaina oli spiritday, jolloin kaikki pukeutuivat koulun väreihin, mustaan ja kultaiseen. Perjantai iltana menin myös yfu porukan kanssa katsomaan baseball peliä Denveriin. Baseball itsessään oli melko tylsä peli mun mielestä, mutta oli kiva tavata muita vaihtareita ja pelin lopuksi oli jättimäinen ilotulitus. Pakko sanoa, että en oo koskaa nähnyt yhtä hienoa ilotulitusta kuin Rockies stadionilla!!
Lauantai aamuna oli kotikisat cross countryssä ja sen jälkeen heti kotiin valmistautumaan iltaa varten. Mentiin ensin ottamaan kuvia ihanaan puistoon,ja sen jälkeen mentiin illalliselle kiinalaiseen ravintolaan. Super hyvän ilallisen jälkeen jatkettiin matkaa koululle jossa oli siis Gatsby tyyliin koristeltu Homecoming dance. Eli toisin sanoen koulu oli koristeltu hienosti ja liikuntasaliin oltiin perustettu disko, mutta oli tosi hauskaa ja koko ilta oli tosi onnistunut.

Sunnuntai onkin sitten mennyt historian kokeeseen lukiessa.
Mukavaa Maanantaita,
Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti