tiistai 16. heinäkuuta 2013

21 Days Left

Ihanaa.... Lähes kaikki on jo hoidossa vaihtari rintamalla. Muuttoilmotus ja KELA:n lomakkeet hoidettu, virkatodistus hankittu sekä tuliaiset ja pankkiasiat hoidettu. Viisumi-haastattelu tuli hoidettua ja Postin lähetyksenseurannan mukaan passi on jo matkalla. Luin eri vaihtari blogeista etukäteen et mitä siellä kysytään ja opettelin vanhempien ammatitkin englanniks :D Lopulta multa kysyttiin varmasti helpoimmat kysymykset mitä voi olla: miksi valitsit tämän ohjelman ja tiedätkö jo mihin olet menossa? Eli hyvin meni :)
Nyt näyttää siltä, että enää puuttuu yksi rokotus ja pakkaaminen.
Hmm... Mitäpäs muuta?? Ainiin, mun tuleva area rep otti yhteyttä ja ollaankin tässä jo muutamat viestit lähetelty. Kuulostaa tosi mukavalta ja erityisen iloinen oon siitä, että hän on todella aktiivinen. Kuulemma vähintään kerran kuukaudessa on jonkinlainen tapaaminen esim. pizzan tai patikoinnin merkeissä :) Kertoi myös, että hänen alueellaan on tänä vuonna yhdeksän yfu:n vaihto-oppilasta, joista yksi toinenkin tyttö on suomalainen.
Kesälomaa viettelen tällä hetkellä mökkeilyn ja veneilyn merkeissä. Ihanaa kun on lämmin ja aurinko paistaa, mitä muuta kesältä vois toivoa!! :)


Heidi

2 kommenttia:

  1. Mie kysyin hosteilta noista lentoaikatauluista ja ne ties ne vaikka YFU ei oo sanonu mitään :D Kannattaa sunkin kysyä :)

    VastaaPoista