lauantai 27. heinäkuuta 2013

10 Days Left

Enää kymmenen päivää lähtöön!! Oon vaan niin innoissani!! :D Viime viikolla tuli vihdoin lentotiedot ja onneks mulla on vaan kaks vaihtoa ja pääsen jatkamaan heti Washigton DC:stä kohti Denveriä. Vaihtoon liittyvää asiaa ei oikeen oo enempää. Oon jutellu hostfamilyn kanssa aika paljon ja sain tietää et koulun orientaatio päivä on 5. elokuuta, mutta missaan sen sitten päivällä. Hostmom sano myös että koululta oli soitettu sille ja kyselty että millos päästäisiin kattomaan mulle kursseja ja lukujärjestystä. Hoidettavana mulla on enää pakkaaminen... En vaan millään jaksais alottaa, ku tuntuu et se on kauhee homma(mitä se ei kyl oikeesti oo...). Nyt vaan nautin lämpenevistä keleistä ja valitan sinilevästä :)
Viime viikolla mun kaveri oli muutaman yön täällä mökillä ja oli ihan huippu kivaa. Pistäydyttiin myös ihmisten ilmoilla ja käytiin mun isoäidin luona Sauvon keskustassa. Yllättävää kyllä, mutta tän neljän viikon mökkeilyn aikana mulle ei oo vieläkään tarttunut pahamaineinen mökkihöperyys :) No, viikko vielä jäljellä... Loppuun vielä muutama mun kuvauksellisimmista malleistani tän neljän viikon mökkilaiffin ajalta.Heidi


6 kommenttia:

 1. Moikka! Mäkin oon tän syksyn jenkkivaihtareita ja en voi olla kun kateellinen sun sijotuksesta, pääsit just sille alueelle mistä mä unelmoin. Onneks pääsin itekin aivan ihanalle alueelle. Onnea matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Sullakin on ihana sijoitusalue :) Ja Onnea matkaan sullekkin!!

   Poista
 2. Näänkö omiani vai täriseekö toi blogiarkisto ja tietoja minusta- palkki? ._. helvetin ärsyttävän näköstä D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei kyllä tärise noi konella eikä puhelimella... En siis oo laittanu niitä tärisemään :D

   Poista
 3. Oot onnekas ku pääset dc : stä jatkaa suoraan. Mie oottelen sielä kentällä 16 tuntia jatkolentoa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouch... Sulla on joo pitkä odotusaika :( mulla on lentojen välissä semmonen 3h, josta jonkin aikaa menee varmasti passin yms. tarkastukseen ja lähtöportin löytämiseen :)

   Poista