lauantai 8. kesäkuuta 2013

It's a beautiful day and I can't stop myself from smiling...

KESÄ!!! <3
Aah... Tätä on odotettu!! Loma :) Eka viikko on menny ulkoillessa, loikoillen sohvalla, shoppaillessa, kavereiden kanssa hengaillen ja vaihtoasioita hoidellen. Päättäri-lauantai oli aivan mahtava!! Oltiin kavereiden kanssa ensin monta tuntia rannalla, josta siirryttiin myöhemmin ihmistenilmoille :D Ihana sää ja paras porukka, mitä muuta vois toivoa <3
Päättärit <3
Torstaina kävin koululla allekirjoituttamassa Transcript of grades- lomakkeen eli arvosanat muutettuina Amerikan arvosana-asteikolle. Kävin myös otattamassa viisumikuvat. Tuleville vaihtareille ja niille jotka ei oo vielä kuvia ottanu, niin kannattaa pyytää, että kuvaaja laittaa kuvan sulle sähköpostina. Toimi mulla ainakin tosi hyvin ja oli sitten valmiina oikeanlainen, eikä tarvinnut alkaa muokkaamaan tiedosto kokoa tms. Perjantaina aloitin sitten ton viisumin täytön. Muuten tosi helppo ja ois varmaan nopeempikin, mutta jostain syystä mulla toi sivusto lagas oikein kunnolla ja oli varmasti hitaampi kuin vr:n sivut koskaan :D Mulla meni sitten oikein kunnolla hermot, suljin koko sivuston ja avasin uudelleen ja tadaa toimi taas :) Myönnän et olin pikkasen tyhmä, ku en tehnyt sitä heti vaan odottelin sivujen aukeamista... Muutama juttu pitää vielä ens viikolla varmistaa YFU:n toimistolta ja sitten toi viisumijuttu on valmis. Tällä viikolla tuli myös kutsu pikkuvalmennukseen Helsinkiin, joka on siis viimenen valmennus tai paremminkin tapaaminen, jossa voi kysellä ja tavata rettareita sekä muita vaihtareita.
Muuten vaihtofiilikset on aika hyvät. Ootan ihan kauheesti et pääsis jo lähtemään ja vilkuilen kokoajan sähköpostia joko siellä olis jo virallinen lähtöpäivämäärä ja lentotiedot... Ainoa huolenaihe on oikeastaan lentokentältä lähtö ja viimenen päivä Suomessa. Jotenkin se haikee fiilis kuulostaa pahalta. Haluisin vaan ohittaa sen ja lähteä täältä kotoa iloisin mielin kohti uutta ja tuntematonta :)
Nyt terveiset täältä mökin hääkatsomosta ja mukavaa viikonloppua :)


Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti