keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Easter holiday, here I come!!

Heipsan!!
Tänään oon lukenu koko illan matikkaa, sillä huomenna alkaa koeviikko ja sit loma :) Sinänsä ihan kiva, et on loma, mut tällä kertaa se menee vaan ja ainoastaan lukemiseen...
Sain tänään kans viesti jäjestöltä, et nyt pitäis hankkia mahollisimman nopeesti virallinen syntymätodistus, jotain USA:n koulu-juttua varten. Mukavahan sellaista on alkaa metsästämään näin pääsiäisen alla, et luultavasti ton hankkiminen menee loman jälkeiseks tehtäväks.
Aattelin kertoo lyhkäsesti noista haastatteluista, ja jos tulee jotain kysyttävää, niin kysykää ihmeessä :)
Eli siis olin ensin YFU:n haastattelussa. Se oli tosi mukava, vaik aluks jännittikin ihan kauheesti. Se oli semmonen ryhmähaastattelu, jossa haastattelija haastatteli meitä kolmen hengen ryhmissä ihan suomeksi. Ton haastattelun jälkeen piti vielä kirjoittaa semmonen lyhyehkö essee englanniks, johon aikaa oli siis vaan joku 20min.
STS:n haastattelu oli taas aika erilainen, vaikka samoja kysymyksiä olikin aika paljon. Tavattiin haastattelijan kanssa kahvilassa, jossa se haastattelu pidettiin kokonaan englanniksi. YFU:lla mielestäni painotettiin selvästi enemmän kypsyyttä lähteä vaihtoon, kuin kielitaitoa. STS:llä kielitaito oli selvästi suuremmassa asemassa – ainakin omasta mielestäni. Sinänsä molemmat oli hyviä kokemuksia, joista varmasti on hyötyä esim. työhaastatteluissa.
Ens postauksessa enemmän, nyt takaisin matikan kirjan ääreen...

weheartit.com
Heidi

6 kommenttia:

 1. Kiva lukee toisenki 2013-2014 vaihtarin blogia!:) Ite oon siis menos Exploriuksen kautta ja en oo ollu ku tyytyväinen järjestöön.
  Ootan malttamattomana jo sijoitustietoja, tulisivat jo!:D

  Täs mun vaihtariblogi, jos kiinnostais ni käy kurkkaas!:)

  www.annikaintheusa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin heti kurkistamassa :D Ja mulla on kyllä sama, että ootan ihan kauheesti noita sijoitustietoja... En haluu oottaa kesään asti, haluun ne HETI :D

   Poista
 2. Löysimpäs! haha :D ittekki menossa jenkkeihin ens syksyny med yfu! :)

  VastaaPoista
 3. Mun blogista löytyis sulle haaste! ;)
  http://wiltsu-jenkeissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiva ku löytää aina uusia vaihtareita jotka on lähössä :) Ite lähen afs:n kautta mut määränpää on sama :)
  http://america-asmydestination.blogspot.fi/

  VastaaPoista